Beoordeel nu

Bevorderen van Persoonlijke Groei en Uitmuntendheid

Bij Daria Lapina Ballet School Little Swans streven we ernaar om persoonlijke groei en zelfvertrouwen bij onze studenten te bevorderen, terwijl we ook een liefde voor dans en een passie voor uitmuntendheid bijbrengen. Doe met ons mee en zie de dromen van uw kind uitvliegen!

Met meer dan 20 jaar ervaring in het beoefenen en onderwijzen van ballet hebben we talloze studenten gehad die onze cursussen hebben afgerond en met succes hun vaardigheden hebben toegepast in hun professionele leven of als hobby.

Hero image

Ontgrendel het Potentieel van Uw Kind!

Onze ervaren docenten zullen uw kind begeleiden door een zorgvuldig ontworpen curriculum dat niet alleen fysieke en emotionele ontwikkeling bevordert, maar ook discipline, focus, coördinatie en teamwork stimuleert. Schrijf vandaag nog in en geef uw kind de kans om te groeien en te stralen!

Aanmelden

Certificaten en prijzen

Waarom kiezen voor Daria Lapina Ballet School Little Swans

Bij Daria Lapina Ballet geloven we dat elk kind recht heeft op de best mogelijke educatie en ondersteuning om hun dromen te verwezenlijken. Onze balletschool biedt een veilige en stimulerende omgeving waarin uw kind zowel persoonlijk als artistiek kan gedijen.

Original picture 1 Original picture 2

Ontwikkeling van Levensvaardigheden via Danseducatie

Onze docenten zullen uw kind helpen bij het opbouwen van hun vaardigheden en zelfvertrouwen in dans en beweging. We bieden cursussen aan die bedoeld zijn als waardevolle toevoeging aan standaard educatie, die fysieke en emotionele ontwikkeling bevorderen en creativiteit aanmoedigen.

Via onze cursussen zal uw kind discipline, focus, coördinatie en teamwork ontwikkelen, wat niet alleen waardevol is voor dans, maar ook voor het leven in het algemeen. Deze vaardigheden zullen hen een competitief voordeel geven en hen in staat stellen succesvol te zijn in wat ze ook kiezen te volgen.

Schrijf je in voor een cursus.

Er zijn momenteel 8 cursussen open voor aanmeldingen.